Saturday, November 20, 2010

CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah ..


aku join contest terkini dari blog Mr.Ben, sempena birthdaynye 30.11 nih..

++++++
aku nak bagi...
>> usb-simple-flexible keyboard<<
kenapa? sebab.. korang tengok lah entri Mr.Ben, sehari dah hampir
berpuloh kan3... so.. aku rasa, mesti keyboard dia dah hilang huruf or tertanggal.
macam ni, (aku agaklah~),


dengan hadiah ni
mungkin dia akan lebih bersemangat menulis dan berblogging
*lagik manyak entri maa~ =)

mana aku dapat duit? alah mende alah nih tak mahal pun,
kalau ada pc fair tak sampai pulohan ringgit. (20 ke bawah jek)
dalam kocek aku cukup. kalau tak cukup. duit tabung air mineral
ada. =)




pictures>>> i grab from Mr.Goo~~


reminder: amacam hadiah nih mr.Ben???

7 comments:

♥..permysuri_hati..♥ said...

klaka pic keybord tercabot 2...gud luck dear.. :)

akubersamaCahya said...

a'ah..
its happen~
most f my friends..
yang sgt suke menaip..

thanks~
=)

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Hehe..nice nice..gud luck!

-salam dr UK-

akubersamaCahya said...

waaa~ jauhnye..
thanks =)

rabiatul said...

g0od idea.
g0od luck, ya ?? :)

akubersamaCahya said...

suke2 jek..
atul pun good luck!
=)

Aisyah AR said...

hehehe!!! good luck!!!