Wednesday, February 9, 2011

post yang ke 500 ^^,

diam tak diam.

dah 500 entri dalam blog abc nih.

hehehe. apa la yang abc tulis. erm.

bila blog abc ni nak terus melekat dihati pembaca? (eceh!)

bila follower ramai tapi traffic tak up pun. itu memang bermasalah. kiranya, blog kita ni tak ramai yang nak singgah.

yup! abc punya blog memang tak terkini. abc jarang tulih pasal berita2 yang top. sebab asbab?

senang jek. sebab dah semua blog tulis pasal benda tu, kang semua macam baca balik aje berita yang sama. huhuhu

and abc tak tulis pasal gossip artis ke mana-mana yang popular, sebab? bahaya! mana tau fitnah ke? taknak la bagi dosa free kat semua orang and abc sendiri. huhuu

++++

kalau kita pikir, blog ni nak up traffic memanjang. memang stress (abc tengah stress.. hehehe)

cebollita_animated_onion-08

abc berblog untuk suka-suki, syiok2 aje. =)

++++

entri ke 500

i hate u! i love him more than u!

penyeksa suruh tanya si awek baru nya. adakah? buat apa?

crying

(walupun teringat, mesti nak nangis. benci menangis untuk lelaki tak guna!!!)

menyakitkan hati aje kan. abc maseh proses kebangkitan semula semangat. semangat untuk menjadi diri sendiri. semangat untuk belajar. semangat untuk tersenyum dalam duka. =)

i miss mama so so so much. tadi doakan mama, supaya mama sehat dan kuat. abc nak sangat dekat dengan mama, tak sabar nak keja, nak bagi mama rest pulak. nak mama duduk rumah, tanam pokok aje. =) i love u mama.

P5010336

bila berbangkit soal cinta, abc dah takde minat nak bercerita. =)

tak salah kan jadik anak dara tua? selagi tak kacau hidup orang, tak salah.

mama ajar agama cukup. abc tau, abc tak menolak perkahwinan. tapi menolak cinta sebelum kahwin. =)

sepatutnya kan. cinta yang lepas sangat3 melalaikan. serius menyesal!!!

cebollita_animated_onion-04

abc ada Haikal sekarang. much older than me. dia memenuhi kriteria yang abc nak.

korang nak kenal? tunggu abc kahwin dengan dia. hehehe

cebollita_animated_onion-10

sebenarnya, abc dah hilangkan Haikal. so sedang memujuk dia kembali. macam nak pujuk orang tua eh?

jom pikir.

cebollita_animated_onion-13

++++

lelaki yang lebih matang selalunya yang lebih berusia? betul eh?

No comments: