Friday, February 25, 2011

i love photoshop!

semester ni abc belajar grafik.

mula-mula Lecturer ajar maen paint jek..tension jugak la.. sebab otak excited nak maen photoshop.

hehehe

dah maen photoshop yang dah tinggal lama masa matrik dulu2.. huhuhu

sekarang dah boleh nak guna adobe photoshop, tak macam awal2 dulu.heeeee~~

KADblog

ni masa mula2 maen.. nampak macam mudah aje kan (bagi yg pro..klu abc..uhuhu)

KADblog2

ni yang baru buat.. takde la canggih manggih mana… saya budak baru belajar!

cebollita_animated_onion-06 penat tau nak buat ini pun..hohoho

atas ni kad perniagaan.. kena buat banting..

ni yang buat dekat kelas..

banting

cun la jugak kan..huhuhu

apa-apa pun.. sangat best bila mengedit-edit gambar nih… mudah aje kalau rajin.

onion_msn_smileys-24

3 comments:

saya YANA said...

dan lagi mudah kalau kita selalu buat..
pada Yana still cucah ag... heheheh..

cunndaa said...

selamat belajar n terus belajar..
explore jgn x explore ye...hehee

akubersamaCahya said...

Yana: hehehe try la.. b4 masuk kelas tu abc try buat header abc sekrg ni.. jadik! hehehe

Cundaa: thanks.. mmg nak explore pun. =)