Monday, February 14, 2011

bloglist abc ^^

disebabkan dah buang semua bloglist.

abc nak buat macam kempen (kempen ke?) untuk bloglist.

okay la. even dah macam syok sendiri (macam blog ini sgt hebat!) hahaha

tapi abc nak buat jugak! (nak kutuk or nyampah pun sila la~~)

+++

mungkin dalam beberapa blog aje kut. (50? macam sampai jek! haha)

abc serik dengan malware! huhuhu

so.. berminat tak?

taknak pun tak ape.. hehehe

kalau berminat.

1. copy banner atas ni.(link kan ke sini)

2. buat entri “ bloglist ABC,2011-2012”

3. macam mana kenal blog abc. (dah lama ke follow abc ni?? ^^v)

4. apa pendapat korang tentang blog abc? (nak kata huduh pun abc terima hua3)

5. letak banner tu kat side bar. (promotion kan3 ^^)

6. nanti link kan ke abc ye. =)

++++

ada kebaikan jugak tau. sebab abc akan sentiasa pergi blog korang pasni. sebab senarai bloglist dah pendek. hehehe

kalau tak memang jenuh nak blog walking der!

+++

P1141313

latest pic of amir!

gomok dah anak mak lang!!!

No comments: