Wednesday, February 23, 2011

semalam tanpa blog?

assalamualaikum.

semalam internet abc problem pulak. pelik + janggal rasa bila tak bukak blog and emel. 

onion_gifs_emoticons-18

 

abc dah siap buat entri tinggal nak pos aje. ingat nak pos entri tu tapi nak letak gambar sikit. hehehe. susahnya bila seorang blogger even bukanlah fulltime blogger, bila internet takde. and susah juga seorang penulis even maseh amatur untuk sehari tanpa laptop. camne nak tulis! kalau tulis kat kertas nanti malas nak salin semula.hehehe

abc macam berkira-kira nak beli laptop baru. masa pc fair aritu ada tengok laptop acer yang comel2 and warna warni. kecik + cute miut jek. ungu paling cun. hehehe.. namanya acer aspire one happy!!! nak3

onion_gifs_emoticons-06

acer

technolifestyle-Acer-Aspire-One-Happy

berangan aje kut. fulus pun asyik kering aje ni. ada hati nak beli laptop baru? hahaha

onion_msn_smilies-01

abc ni suka pulak maen katun2 ni.. hehehe. apa-apa pun, duet yang ada disimpan untuk masa depan! cececece actually simpan untuk dslr. hua3.. i want 1 lah.. ia macam dah jadik satu trend pulak kan..

d3000

semua asyik tergantung that big cam. abc pun nape tetiba nak ikut trend.

ehem! sy bukan ikut trend ek.. i love taking pictures. onion_gifs_emoticons-20  so takape la kalau sy berangan nak beli nanti ye. tak lama dah saya nak bekerja (lambat lagi la jugak!)

+++

ini impian okey! bukan angan2.. abc akan berusaha untuk dapatkan. insyaALLAH.

hehehe.

tak sabar nak bekerja. (lambat lagi…)

5 comments:

.: iEyLa :. said...

isy..xsabar nak beli..haha

akubersamaCahya said...

ieyla: tau takpe..huhu nak3

najihatussolehah said...

laktop tu yg kecik ke yg saiz biasa..

akubersamaCahya said...

najiha: kecik jek.

najihatussolehah said...

harga dlm bape..hehe..bnyk plak tanya..mls nak search tenet..