Wednesday, February 2, 2011

kau laksana bulan~~~

bulan menerangi malam yang gelita.

++++

abc baru aje habes tengok drama kau laksana bulan. =) two thumbs up!

sangat best. and so sweet (abc sangat minat zulhuzaimy!!)

abc pernah baca novel kau laksana bulan, awal tahun ni. orang kata best, tapi abc masa baca tu rasa tak best sangat, sebab banyak sangat konflik dengan lelaki, ^^, and tak faham masa baca tu. hehehe. tapi bila dah tengok drama (even macam laen sikit) sangat memuja adreanna, seorang penulis. memang susah menjadi penulis. dan secara tak langsung, abc tau macam mana nak jadik penulis yang baek. =)

+++

ada part buat abc tersengih sampai lenguh pipi.

ada part buat abc menangis.

ada part buat abc takut and nervous.

and ada part yang buat abc geram dan menyampah.

sangat syiok!

2 comments:

luahan dak YANA said...

tapi ending tak best!! huhuhh..
jom..http://hitamitumisteri.blogspot.com/2011/02/penting-notice.html

akubersamaCahya said...

hehehe.. Yana, okay pe.. best la tu..