Monday, February 7, 2011

seksi meksi abc di perigi^^

sehari sebelum balik UTM, sempat lagi berkelah dekat seri perigi.

air dia.. perghh! sejuk gile la. =)

abc taknak cerita banyak. sume dah bosan baca blog abc, asyik penuh ayat jek. jom jamu mata dengan gambar2 waktu berkelah. jum-jum-jum!

P2050001

sesampai aje, lapar! sebab tak sempat breakfast kat rumah. so pekena nasik lemak mama yang sangat delicious!

ni adik abc (http://mindabudakkechik.blogspot.com)

dia la jadik model seri perigi.hehehe

P2050005

tengah bersantap sambil membakar ikan. yum-yum-yum!

masa ni mama dengan along tak mandi lagi macam abc and adik.

P2050006

tengah cuak sebab ikan nak hangus. api besar. hua3

P2050009

gaya model.kuang3, ni tengah setting kamera nak suruh dia pulak tangkap gambar abc. hehehe

P2050010

tadaaa~~ abc pulak nak jadik model seri perigi. tutup sket part yang seksi tu hua3

P2050016

ni mama yang amek gambar, mama sempat kutuk abc lagi before snap.hehehe

P2050019

ini dalam air. best wooo~~

++++

banyak lagi gambar tapi, takleh untuk tontonan umum..hehehe

yang tak bestnye tempat ni. terlalu banyak sampah!

manusia2 tak pandai jaga alam sekitar. sungguh takde kesedaran sivik!

ada pulak lampin baby. tak ke bahaya tinggal merata2.. bakar la terus. erm…

merosakkan apa yang cantek.

+++

dah habes kesah seri perigi, so.. next entri pasal i-city. bukan kat shah alam tau. =)

makin kurus tak abc?

hehehe

3 comments:

radziah AR said...

ABC pegi hari apa? kzie pegi ronda ptg jumaat kat situ...ronda ja sbb kita mmg suka masuk kg...

radziah AR said...
This comment has been removed by the author.
akubersamaCahya said...

abc pegi pagi sabtu kak zie =)