Monday, February 28, 2011

attention!! abc’s followers

alhamdulillah.

ramai yang bagi feedback yang baik. ^^v

korang yang nak masuk lagi pun boleh.

how?

pilih antara nama kat bloglist abc kat kiri ni.

ada kan?

pilih-pilih

+++

btw, abc tak letak yang mintak no 1 kat tempat spotlight sebab..

hehehe.. korang pun mesti ada yang korang suka and love3 nak tau apa yang diorang update kan?

so.. itu yang abc memang nak tahu. ^^v

tapi.. yang pilih no 1 abc dah buat khas punya. sebab korang sangat yakin!!

bagus-bagus. and sebab korang pun antara yang sentiasa update setiap hari kan3

okay!

THANKS!

TERIMA KASIH!

17 comments:

NadiRah said...

nad no 3

zie~azharizalira'z said...

nak no 3 !hehehe..:D

ROSNAJIHAH said...

nak no 1 la..nak jadi blog yg abc slalu baca...hihihi..tenkiu..

mrs Anuar said...

nak masuk no 5 bleh?

cacing said...

cacing kan kawan ABC.. kite belajar sama u... heee.. cacing nak masuk no 3!!

akubersamaCahya said...

^^v oke cacing.. hehehe

Sunah Mohammad said...

no 3 http://www.sunahsukasakura.com :)

Jeely jelly said...

saye nak masuk no 5 ! :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

kina lak no.nor 6...ok jugak tuh!

akubersamaCahya said...

erk.. no 6??

Pencinta IT said...

nak no 1..sy salu update blog..hehe..thx...follow abc.

iszieylyanziy said...

is nak jugak,,,

::nuRuLaDHar:: said...

no 5 bole? heee tq2.. =)

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ said...

nak masok no 5...

zura asyfar said...

leh letak blog kite : www.mydarwisyashome.blogspot.com

~blog anda telah lame diletak lam bloglist kite..hehe

solo molo said...

nak no 1...


http://solomolo.blogspot.com/

miryoNarsha said...

baru g jd followers abc..
blh kasi chance x nk join sama ni?
hehehe..btw salam prkenalan