Friday, February 4, 2011

header o’ header

abc merungut kebelakangan ni pasal header.

thanks ayuni yang tolong abc buat header ^^,

abc memang takde header. dulu ade. tak la cantik, tapi buat sendiri so okay la~~

++++

header-copy

ni yang abc buat sendiri. lame tak guna photoshop gini la jadiknye.

header bru

ni untuk blog karya abc ^^,

header an

ni buat untuk adik abc nye blog.

abc 5

ni ayuni tolong buat..

ade satu lagi ayuni bagi tapi takleh nak insert pulak.

thanks ayuni ^^,

abc agak demanding.. bukan apa, besar.. nanti lambat load =)

pastu ni abc edit dari header kedua yang ayuni bagi.

new header2

okay la daripada tak ada.. hehehe.. mintak kat faiz jugak tapi keutamaan kepada follower yg always terjah blog dia, abc ni baru aje follow blog dia..hehehe

and yang abc pasang kat blog yang terbaru abc buat.

okay la kan. amatur lagik dalam photoshop. ^^,


+++++

abc nak maen photoshop jap!

No comments: