Thursday, February 24, 2011

gelakkan diri sendiri.

perkara paling memalukan sepanjang menjadi blogger!

korang taknak eh masuk bloglist abc?

hahahaha

abc buat gak macam orang laen buat. tapi entah, takde respon.hehehe

nak tengok?

ini la iklan bloglist abc buat lepas blog abc kena malware tu (bukan makwe eh!)

http://akubersamacahya.blogspot.com/2011/02/bloglist-abc.html

+++

abc dah tau dah no respon. tapi just mencuba.

abc tak malukan.onion_msn_smilies-02

agak memalukan la.

so.. sampai sekrang belum buat lagi bloglist tu, internet pun problem aje.

huhuhu

+++

DSCF2852

abc yang gayat bila maen buaian.

hehehe.. ni waktu sebelum balik bilik lepas buat landskap. penat2 maen buaian memang syok! but i gayat la u..

DSCF2853

abc marah kak ida yang taknak stop dari tolak buaian tu bagi laju2.. GAYATTTTTT!

No comments: