Tuesday, February 1, 2011

menagih cinta dari cinta

cinta hadir tanpa diundang

pergi tak berhalau

kembali tiada petanda

menghilang tiada bayangan

++++

lucky_love_by_spirala

abc moody. 2tahun berkawan + berkenalan. sekarang dah sebulan berpisah.

abc dah tua untuk bermaen cinta. =)abc nak fokus apa yang depan mata.

nak tahu kenapa abc bercinta? bila moody rasa nak bercerita….

abc bukan gadis yang cantek, bukan yang up-to-date, bukan yang ayusleeping. abc garang, suka nak menang dan mesti tak puas hati dengan orang laen, dulu la.. abc tak malu nak cakap cinta tu cinta pertama. =) masa sekolah abc ada suka mamat yang popular. tapi.. kesan dia sampai sekarang.. lelaki3.. abc penah benci lelaki tapi cinta datang merubah persepsi. =) remaja kan. jiwa ni nak aje dibelai dan dimanja (euuuw..gelinye ayat!)

love11

abc kurang nak percaya bila orang suka, sebab abc tau bila dia tengok abc real+live mesti taknak punya. huhuhu abc kan tak cantek. bila dengan cinta, entah.. semua indah. bukan senang nak capai 2tahun. ingat akan kekal lagi beberapa tahun tapi tak. bukan jodoh. abc redha. =)

clashhoyeee

alhamdulillah. abc tak lalai bercinta. sebab niat bercinta untuk ke jinjang pelamin, bukan sekadar isi waktu remaja. kenapa bercinta? bila ada yang suka, kita terima, kenal.. bila dah ada yang sanggup tunggu sampai kita berjaya siapa taknak? abc dah tak payah pening nak pikir cari pasangan bila dah kerja. =)tapi sekarang.. kena suruh mama carikan la~~

++++

cinta kata abc ego.

ye. sikit la.. hohoho

cebollita_animated_onion-25

cinta suka kutuk abc.

ade ke pakwe kutuk awek. ei! tak puas ati!!

cebollita_animated_onion-03

cinta dah tak sabar dengan abc.

tu tandanya cinta dah bosan dengan abc kan3

cebollita_animated_onion-21 

cinta asyik suruh sabar.

abc tunggu tapi kecewa, kawan cinta lagi pentingkan.

onion_gifs_emoticons-23

cinta dah bahgia

abc maseh menunggu untuk ketawa.

cebollita_animated_onion-07

++++

Allah menguji manusia dalam banyak cara.

Allah tahu segala perihal dunia.

Allah telah aturkan segala.

Aku redha dengan ketentuanMU ya Allah.

 

mr.Goo, thanks for pictures.

No comments: