Friday, February 11, 2011

fobia dengan hari lahir?

malam ni sempat meraikan besday@birthday@burfday akak kelas. kak ida the garangz! hehehe

u know what, her pet is Harimau! mau tak garang..hahaha

+++

apa-apa pun. i wish her the best. in all kinds of thing. especially in love ^^v. she already 2+ lah! kak ida sangat lengkap pakej seorang isteri mithali! kena cecepat kahwin!!!

moga kak ida berjaya dunia dan akhirat. dan jangan lupa pikir nombor untuk ika ye. (bukan nombor ekor, nombor untuk cantikkan perkahwinan, which is mean, tarikh kawen ke, nilai duet ke, dia pandai adjust nombor.) =)

+++

fobia dengan hari lahir? ada ke? mungkin la~ maybe orang tu melalui sangat menakutkan dalam hidup dia pada tarikh hari lahir dia. selalunya, orang sambut birthday dengan tepung ann telur. (abc tak pernah lagik kena macam ni! fuhh!)

korang pernah rasa yang lagi ekstrem??

masa semester satu, kawan abc kena, air kopi + telur + macam3 sampai bau longkang. hahaha. kesian gile lah!

+++

abc tak pernah sambut hari lahir kat UTM sebab, bulan 7 mesti cuti sem!

cebollita_animated_onion-26

sangat jeles dengan orang laen!

cebollita_animated_onion-03

tapi tahun depan, semester ke 8 yakni sem akhir akan tamat pada 01 July 2012. which is mean on my birthday. but, mesti kami semua dah balik masa tu, SPH mesti habes awal punya exam!!!

tak suka-tak suka-tak suka

++++

korang kena lagi terok ke?

2 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu...kes kite same la...
i nye bufday pon time2 cuti sem..
bulan 4 mesti tgh cuti...isy2..xsuke2..hehe

akubersamaCahya said...

ieyla: tak dapat hadiah and suprise party kan. huhuhu