Saturday, February 12, 2011

future’s plan.

abc dah terfikir benda-benda ni. and kawan-kawan pun dah suggest kan kat abc.

apa dia?

untuk mempelbagaikan isi kandungan blog. jangan fokus diri sendiri aje, bukan semua nak membaca!

++++

oleh sebab itu, abc akan bahagikan setiap entri. everyday (insyaAllah) akan ada entri tentang:

1. petua

2. review buku

3. berita semasa

4. resipi unik (abc punya resipi.hehehe)

5. pendapat

6. pengisian rohani.

7. kisah abc (ni kan memang ciri2 blog abc ^^,)

++++

anda-kamu-awak!

nak tengok entri boleh setiap bahagian boleh la klik kat label.

mudah-mudahan, ada manfaat blog abc ni untuk semua.

=)

2 comments:

Ayuni said...

nk pengisian rohani!

akubersamaCahya said...

ayuni: everyday, semua ni abc akan pos. =)