Sunday, August 14, 2011

Our only Anak.. Amir Haziq

salam ramadhan.

untuk kesekian kalinya abc nak post entri tentang anak abc (anak angah abc ^^v).

kali ini entri bergambar la, amir dah gomok sekarang, nak lawan Mak Lang la ye.. =P

i miss him so much!

205904_268263359857381_100000211578035_1317296_2640915_n

gambar pertama: wauuu panahan mata nan menggoda! tengah makan. feveret dia, telur rebus + kicap. erm! mau tak gemok.

229657_268263326524051_100000211578035_1317294_1641241_n 281484_268264973190553_100000211578035_1317348_4412678_n

gambar kedua dan ketiga: angah kata amir sekarang suka pakai cap! ni besar nak jadi macam aaron aziz kut, hero malaya! hehehe

P7300352 P7300348 P7300350

gambar ke 4, 5 dan 6 : he loves mak’s car so much! kete ayah dia tak pulak nak buat cam gini. he knows that, kalau pulas kunci nanti kete pun start. cuba la dukung bawak dia kuar dari kete, mau mengamuk sakan.

P7300359

gambar ke 7: opss.. sensor! mujur dari tepi kan amir..hehehe dia nak kamera yang mak lang pegang nih..hehehe

P7300372 P7300369

gambar ke 8 dan 9 : bila jumpa pak Long, ayah pun dia lupa. semua nak pak long aje. aishh.. manja ni dengan pak long. balik aje kedah, cari pak long dulu insteads of mak. kami makan dekat tanjung dawai. pekena laksa (mak punya lagi best!) amir dan pak su makan koteow goreng. sangattttt sedap! amir pau air sirap mak lang. amir3.. mujur comey and the only anak.. ^^v

+++

bersembang dengan mak pasal anak, amir haziq aje lah cucu mak. takde lain lagi. bila lagi nak tambah cucu. mak dengan senang menjawab. “tunggu anak iqah la”

=.=” mungkin masa abc dapat anak, anak2 abc dah bukan yang kedua ketiga, mungkin ke enam atau ke lapan? lambat lagi makkkkkkk.

+++

one of our adopted cat named: Ramadhan.

abc: sedapkan mak nama ramadhan, nanti sapa2 ada anak boleh letak nama mohd ramadhan.

mak: anak iqah la..

abc: not again. =.=”

p/s: adakah mak bagi lampu hijau untuk abc? hua3

No comments: