Monday, August 15, 2011

taking a nap…

salam ramadhan.

ini cerita semalam.

semalam abc tidur lewat, around 3 a.m

tidur

lepas tu bangun sahur 4.30 a.m

sahur2

abc bukan jenis terus tidur lepas solat subuh (dulu ye, sekarang tak ^^v)

abc akan bertadarus sorang2 kemudian menulis sikit2, selalunya pukul 8 lebih akan “taking a nap”.

tapi semalam, baru aje nak tidur, adik abc balik, kena bukak pintu.

bila dah tidur 10 minit, Along call ajak pergi tesco Stargate!

Stargate_NowOpen

tengok jam dah pukul 8.15, pukul 9 nak pergi tesco. kira 8.30 kena bangun mandi and siap.

tidur juga2, 8.50 baru sedar, dan kelam kabut, thank God along sampai 9.10, selalunya 10 minit awai dari janji!

(Along sangat tepat masa and kadang2 awai dari masa!)

itu pagi, balik rumah dah pukul 10.45 pagi.

nak landing kat depan tv, pastu maen2 internet, bila dah maen blog nih, akan terus maen2 sampai mama balik baru tutup.

BLOG blog1

solat zuhur, then ingat nak tidur, hujan weh!

alamak! cerita BARA plak, layannnn~~ abc tak boleh nak pejam mata pun. entah la!

bara

tengok2 dah asar.. janji dengan mama nak masak HATI LEMBU MASAK PEDAS.

lepas asar, abc pun tersasar.. 5.30 petang, bangun terus ke dapur.

masak2, kacau2 adik abc. dah berbuka.

pas maghrib tengok berita kejap, tengok stanza (kantoi tak pergi terawih! hujan lebat la..^^v)

stanza cinta

mengantuk..

solat isyak, tadarus..

mesej2 BFF.. sampai merajuk.

then lena!

tidoq

+++

3.17 a.m

sejuk! nak terkucil!

……………

+++

mengantuk kan?

tak mengantuk cuma letih2 aje.

kita kena rehat yang cukup! tidur yang berkualiti.

No comments: