Saturday, August 13, 2011

Buat Kak Zie ( Adhwa: Diary Hidupku)


entri untuk kak zie, yang selalu datang blog abc (thanks!)


Salam Ramadhan buat akak dan keluarga.

abc selalu menjenguk blog akak, namun sayang abc tak dapat memberikan komen2 pada entri akak, nak cop jejak pun takde cbox or shoutbox. macam mana ye akak?
mungkin akak kena setting semula =)
takde tempat nak bagitau. so dalam entri abc aje lah.

+++

blog kak zie. seorang guru menyajikan mengenai kisah harian beliau. susunan ayat yang teratur dan kemas sentiasa membuatkan abc membaca hingga ke titik terakhir. ah! besar sungguh penangan kata bicara seorang guru bukan.

ayat-ayat penulisan beliau sangat matang dan memang lain sangat dengan penulisan abc atau bakal2 guru yang berblog.

entri kak zie sentiasa bernafaskan sesuatu yang positif. abc jarang baca (takde kut) entri yang berbaurkan negatif, which mean marah2 atau apa2 yang berkaitan panas hati.

+++

nak jenguk/ziarah kak zie? klik gambar kat atas ye. =)



p/s: kak zie, sori buat entri ni tanpa cakap dulu, just nak gtau yang abc takleh nak komen entri2 kak zie, hehehe


2 comments:

radziah AR said...

Salam Ramadhan...
ya Allah...malunya....tak tau mana nak letak muka....kan dah kena... (tutup muka, malu nak baca)
abc, bab-bab setting ni mmg kzie fail, xtau...(kagum blog abc slalu bertukar = antara sbb slalu dikunjungi)
.
.
lagi sambungan di blog !
tq sudi jengah dan buat entry...

akubersamaCahya said...

^^v hehehe..