Sunday, August 21, 2011

4 dalam pembikinan? 5 laaa…

salam ramadhan

alahai, sunyi rasa blog ni, entri terbaru takde kan?

abc stop kejap mengupdate blog (update secara serius ^^v)

abc membizikan diri dengan meyiapkan cerpen dan novel.

its my passion, can i say it like that?

he-he-he

++

seriously dalam simpanan abc , ada 3 cerpen yang separuh jalan dan satu novel baru.

tak sabar nak menulis, tapi masa tidak mengizinkan.

ALAMAK! its 5 actually. termasuk LIF SE.

semua dah ada draft, cuma mood jiwang tidak kemari.

sara (penulis JIMK) kata kena tengok cerita jiwang, baca cerita jiwang.

oh! i should buy new novels. =.=”

mintak dekat My BFF la fulus untuk beli novel, mesti boleh kan3 sebab dia punya gila novel (sori sayang, i said it here..hahaha)

+++

jom review tajuk and cover cerita-cerita cinta itu ^^v

Novel: Janji Terpateri

novelJP

Novel : Love Is Forever (Special Edition)

LOVE IS FOREVER[2]

Cerpen: Cinta Si LIDI

Cerpen: Mr S ( Silent tapi Singa)

Cerpen: Setia Cinta Fakeer – cerpen ni macam nak ubah aje tajuk,

+++

mana nak keluar dulu?

cuba teka. hehehe

Love U’ols

3 comments:

radziah AR said...

ada hntr mana2? member kzie hntr novel ke rhythm, dah keluar pun....
abc try hntr ke publisher

akubersamaCahya said...

tak reti la kak.. n masih rasa abc tak hebat lagi ni sampai nak publish. ^^v banyak perlu belajar.

Ariesyah said...

salam...suma tjuk mcm best jer...tp lagi best tajuk Mr s...