Jadual 'update'

Monday, August 1, 2011

i stalk your profile… ariz forteen ^^v

kisah lagha sikit time bulan puasa.

sebenarnya dah lama dah stori mori kat blog.

cuma terlupa ^^v

++

korang kenal kumpulan baru bawah naungan KRU?

kumpulan ‘forteen’

4teen2

abc kenal diorang masa tengok WHI.

orang kata diorang macam Il-divo

ildivo

mungkin sebab ada sorang ahli kumpulan forteen rambut panjang macam yang hujung kiri ni kut. ^^v

Il-divo memang ada vokal yang sangat mantap. yelah kalau tak , tak bawak lagu klasik kan hehehe

forteen macam mana pulak eh?

masa tengok WHI tu, tu lah kali pertama dengar suara dan vokal forteen.

not bad. best. lagu pun. layannnn ^^v

++

kenapa entri ni bertajuk sedemikian?

ha.. sebab abc jatuh cinta dengan Ariz tu.

love at the 1st sight!

he was so cute. masa dia cakap nampak manis jek. (maaf gedix dibulan puasa)

which one is ariz?

4teen

korang rasa?

teka

teka

teka

betui tak jawapan korang?

hahahah

ariz

betul? hebat. kita punya citarasa yang sama.

bukan apa.

abc dalam mood jiwang + novel + cerpen.

abc juga mood gila dekat miura haruma

cerpen “Apekku I Love U” pun miura lah wajah apek tu ^^v

bila pandang si Ariz ni.

nampak macam iras-iras miura.

ade tak?

ariz2 miura_haruma

ariz miura

tak ada?

takde eh.. patut nama pun jauh beza (serius abc mamai + ngarut ni.)

langsung takde eh.. nampak macam ada je tu.. =.=”

apa-apa pun. mungkin dia boleh jadi watak hero cerpen abc yang laen? hehehe

moga kumpulan Forteen dapat pergi lebih jauh dan terus maju dalam persada seni tanah air.

dah dengar lagu diorang?

BERDUA BERSATU.

 

layannnn..

 

 

p/s: semua gambar abc stalk kat FB Forteen and pemberian Mr.Goo. ^^v

2 comments:

shera said...

sye suke sgt kumpulan nie apetah lg ariz..woww so cute..
sy harap suatu hari 6t sye dpt jumpe die..nk face to face...

Anonymous said...

<3 ariz