Monday, August 1, 2011

kan dah malu. =.="


entah apa yang merasuk abc.
hingga hilang malu.
ha-ha-ha

after abc post entri tentang Ariz's Forteen,
abc terasa nak post link blog abc ni kat wall FB Forteen.

I've done it.
perkara paling bodoh abc buat.
ha-ha-ha

after a few minutes later.
abc pun bukak semula FB Forteen.
yes! they remove my post. =.="

malu
memalukan!
seyes.
tebai muka cheq.

in my life
abc banyak buat kerja bodo macam tu.
even dah tahu konklusinya akan memalukan diri sendiri
mungkin, abc have fun by doing all the silly things. ^^v

tapi, lately banyak benda bodo abc buat.
yang abc tau akibatnya dan tau ia macam poyo + sengal.

alahai. do I've acting as adult or as a kid?

or it is normal?

this is the 2nd silly thing I have that with my FB.

what are the 1st?

sedih kisah tu.
malu + sedih.

nampak gaya, takleh minat sangat dekat Ariz Forteen.
simpan cinta buat Miura Haruma je lah.

Love U'ols.

2 comments:

shaliza khairi said...

xpe2, jangan malu dengan diri sendiri. just be yourself. as long as u know what u r doing n u happy with it ^^

akubersamaCahya said...

^^v thanks shaliza