Saturday, March 5, 2011

piza telur made by Follower!

masih ingat resipi simplenak abc? Piza telur?

tak ingat? klik sini: http://akubersamacahya.blogspot.com/2011/02/resipi-simplenak-pizza-telur.html

one of my follower, ada try buat piza telur tu. ^^v kemudian dia emelkan gambar hasil tangan beliau!

IMG000041

IMG000042

sedap katanya, but nasihat dia, kuantiti sos and perasa kena sesuai dengan cara kita makan, samada nak makan dengan nasi or makan macam tu sahaja.

komen dari ABC:

1. telur tu nipis, kena cari pan yang kecik sikit. or tambah kuantiti telur.

2. kuah macam cair sikit, pekatkan dengan tepung jagung.

rasa? takleh komen. sebab tak dapat rasa. hehehe

apa-apa pun, thanks kepada beliau, sebab try resipi abc.

abc pun ada la gambar nak tunjuk kat followers lain.

korang taknak cuba??

3 comments:

NadiRah said...

wahhh!! jadi chef dah..huhu

jom join gathering!!

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/03/gathering-bloggers-utm.html

ROSNAJIHAH said...

cikros tag abc kat blog ckros..jemput2 jenguk yer

akubersamaCahya said...

nad: hehehe bukan chef tp cep..ngeh3

ros: wokeh!