Monday, March 21, 2011

stress for nothing!

harini abc sangat stress. tapi ada aktiviti yang hilang kan stress abc nih.
apa dia? tunggu next entri esok.. hehehe

abc stress dengan latihan industri.
aiyoo!!!
orang laen dah relax2, abc aje yang kelam kabut lagi ni.
abc taknak extend! (jangan sebut, doa tu!)

abc stress sampai nak pejam mata pun tak boleh, pejam aje asyik teringat.
kenapa?
entah.

last-last.
malam ni, sekarang ni,
bila pikir-pikir, aish.. apa yang aku stress kan??
hehehe

parah ni abc ni.
stress sehari tapi last-last macam takde mende untuk distresskan

abc sebenarnya suka sangat pikir negatif.
benda yang kita taktau kita takleh buat andaian sendirik kan3
tu yang abc jadik pelik sehari.
termenung aje tengok ikan kat ladang ^^v

hai la abc..
relax sudah!

Allah ada dengan kamu kan?
kamu yakin pada Allah kan?
so?

relax!
keep praying!

tawakal pada Allah
InsyaAllah.

* tiada ujian yang berat melebih kemampuan*


p/s: abc dapat sesuatu daripada ujian kali ni.

3 comments:

cacing said...

uih... stress for nothing?? bahaya ni... p kedai motosikal ah-keong cepat kasi overhaul kepala tu.. heheheh

dwaty said...

relax la abc... pi pekena ABC dulu....hehehe

akubersamaCahya said...

cacing: ah keong? kedai kat pintu blkg utm ka? =P

dwaty: tak jumpa lagi ABC yg best kat sini.. ^^v