Thursday, March 17, 2011

stor dalam laptop

abc tengah edit2 gambar untuk header + satu cara untuk belajar photoshop!

terlalu banyak keje untuk photoshop. tapi best!

abc jumpa banyak gila gambar and…

actually, abc kena kosong kan laptop. (overload dah ni!)

kalau buat autocad komprem laptop hang OUT! ngeee~~~

+++

this is what i have in my lappy ( i love mr.Dell)

519-i-miss-you-with-all-of-me

a lots of love-love stuff (dulu i jiwang.. dulu kini selamnya! ngee~)

1036-011-13-1068

its me… it is not easy to forget our first love kan3?

2228-opposite-of-two

feeling lonely? perkara biasa lepas clash.. but it is better. ^^v

2719606245_d446a29ce0

abc dalam meniti ‘cinta lepas kahwin’ (orang kata ia lagi manis!)

3274763742_b0761bdf3b

lelaki dan perempuan.. saling melengkapi. jadi takboleh nak cakap apa bila hati sudah menyinta. moga cinta yang dipupuk dan disemai adalah dibawah redha Allah. amin. (abc taknak lalai dah!)

img-thing

tak salah merindu yang disayang tapi jangan rindu pada manusia tu melebih rindu pada yang SATU!

in_love

bila dah menyintai seseorang, hati takkan pernah akan melepaskan cinta tu pergi. =)

wedding

harap cinta yang kalian ciptakan hingga ke jinjang pelamin. bagi yang belum ada cinta, sabar! cinta lepas kahwin lagi seronok. ^^v

* kalau cerita korea, banyak guna bear2 macam atas tu kan..kawaii!*

+++

ini sebahagian dalam satu folder kecik dalam folder besar dekat dekstop.huhuhu.

love-love stuff

blogger laki2 kata, blogger perempuan suka buat blog ni macam diari, it is okay wif me.. ^^v

i love to share what i feel.

tapi satu je.. abc taknak dah tulis pasal boyfie (bopren.. ah! it is memalukan.) even pernah tulis dan tak buang pun. tak kesah dah sebab benda dah lamaaaaaaaaa sangat. ngeee~

korang kesah ke? abc dengan aiman memang tak kesah..

No comments: