Tuesday, March 29, 2011

i love my girlfriend-part 2

jom sambung tengok gambar ex-cikgu (cikgi2) sekolah maen sukaneka!

+++

lepas abes maen kendong2 tu.. kami sepatutnya maen tuju kasut.

tapi disebabkan ada 3 kumpulan so.. susah nak abeskan game tu. jadi game tuju kasut ditukar kepada

game BOLA BERACUN.

kami bahagi kepad 2 kumpulan besar. abc kumpulan no 1 jugak!

DSC_0221

DSC_0224

dasat kecik melompat! hahaha

DSC_0235

ada 3 game untuk game ni jek. mula kumpulan satu, kemudian dua kemudian final!

yeah! abc memenangkan kumpulan abc. abc tak kena bola dari awal game sampai habes.

FYI: ni game abc suka maen dari kecik, time sekolah ^^v

DSC_0289

pose untuk game seterusnya, BALING BELON AIR.

basah la kalau tak tangkap belon tu. hehehe

DSC_0290

DSC_0302

kumpulan pelawok (abc punya group) kalah untuk game ni! huhuhu

DSC_0343

sesi jahat. hahaha.. abc dapat 2 belon and dua2 baling belakang orang.hehehe

DSC_0364

ini game last.

^^v

cari GULA2 DALAM TEPUNG

yang ni best sangat3 sebab… ni la 1st time abc maen game ni. 1st time ever!

DSC_0373

dah abes maen.. semua otak dah jahat jek.. maen tepung la apa lagi!

DSC_0402

DSC_0408

hebat tak gaya abc lari dalam tepung.hahaha

memang kena terok abc kali ni.huhuhu

DSC_0419

menci abe jedi!!!

DSC_0426

hasilnya…

===

dah abes game.. sesi bergambar

DSC_0435 DSC_0429 DSC_0431

dari kiri: pelawok, teletubbies and gaban

DSC_0464 DSC_0459 DSC_0460

cikgi-cikgi yang bakal cikgu.. yang akan mewarnai arena pendidikan tahun depan!

sangat seronok.. tambah satu kenangan before grad!

nak lagi!!!

No comments: