Saturday, March 26, 2011

pesta konvo + black mentor!

walaupun busy, tapi malam ni sempat pulak pegi pesta Konvo. ^^v

waaah! sangat seronok malam ni,
boleh tengok black mentor live. hehehe
ingat orang karaoke lagu black je.
sebab ada dengar sore black + sore sumbang mana ntah..hehehe
rupa2 black mentor!!!

rugi kak farina tak bawak kamera..huhuhu
abc takde kamera..heee~~

abc taklah fanatik.
abc suka black sebab suara dia.
suara dia boleh dengan semua jenis genre.
sapa setuju?
like banyak2 hahahha

hepi-hepi jugak, tapi...
alah.. abc sangat kalah dengan promoter.huhuh
tak pasal2 melebuh duet RM20 beli Lotusnow punya produk..

ingat nak try satu botol aje.
promoter tu promote2
abc beli 2 botol.
hohoho
putih la abc lepas nih!

abc search dalam internet, ada kawan blogger kita jual produk ni. berminat?

DIDIE

cuba la.. abc nak try jugak, produk ni boleh buang sel mati.
nanti kita tengok hasilnya. ^^v

+++

terlalu banyak kerja yang perlu disiapkan. =.="

3 comments:

shera haifa said...

boleh lah black mai utm..hari tu masa the time bukan main lg xkasi..atau mereka xtahu black datang..

cacing said...

shera>> kompem la si PMI tu tak tau... Kalo tau pakat malam ni kita dengor jela Upin n ipin tu punya lagu... tu pun silap2 kena banned ngan si PMI tu...

akubersamaCahya said...

uish.. emo3.. sabor2.. black mai utk ape ntah.. mcm utk promosikan bumi hijau jekk hehehe sebab ada ulat hijau.. abc pun tak pasti.. ^^v