Sunday, March 6, 2011

awat dok ralit sangat!

boleh dak kalau entri abc hat ni kedah language punya?

saja rindu dengan hometown!

ralit-ralit!

macam-macam dok buat, tapi dok rasa kurang, erm.. tang mana pun taktau nak habaq!

abc tak tidoq lagi. petang tadi tidoq sampai mimpi pelik2.

2 3 kali tidoq kebelakangan ni asyik dok mimpi pelik2..

letih nak pikiaq! dok kata mainan tidoq ja la. kan3..

abc ni tak pandai sangat kedah language, sebab jarang la guna sangat, kat rumah mama speaking BI. (hehehe lawak ja na ma!)

kat UTM ni kalau jumpa hat utara memang la keluaq sedebik!

klu tak jumpa, simpan kat halkum ja la. (aishhh bukan mak2 na..)

+++

al kesah ralit ni, pasai abc kan suka dok masuk contest la GA la.. tapi biaq lagu tu ja, kalau tak menang tak pa, kalau menang? (memang hang tak menang pun abc oi!)

hampa-hampa semua, yang syok masuk contest, abc pesan ni, jangan dok ralit. selalu la pi jenguk update ke tak.. kan senang.. menang boleh dapat hadiah, tak menang boleh cuba lagi contest lain.. ^^v

+++

oke lah. penat dah dok jadi mami jarum. nak pi lena!

sayonara.

No comments: