Monday, March 21, 2011

saya pun blogger jugak.

assalamualaikum.
entri before sibuk siapkan kerja yang sangat banyak.

after a very long time (sangat lama nih..)
abc tak jenguk Mr.Ben punya blog.
banyak segmen yang abc terlepas.
banyak benda yang abc taktau.

semalam abc tengok 1tube.my
*najwa latif*

korang kenal?

abc baru je 5 minit tadi kenai. ^^v
semalam abc tengok video dia dekat 1tube
sangat cute and sangat merdu suara dia.

najwa latif pun blogger jugak.
hebat!
blogger sekarang sangat hebat kan?
(er.. bila abc nak jadi hebat?)

abc godek abes semua 1tube tu.
hehehe
tengok semua segmen terjah .. sembang-sembang.
boleh tengok muka orang (blogger) disebalik tulisan diorang.

keep it up blogger!

semakin maju arena blog... bagus!

+++

abc menulis bukan kerna nama. =)

rupa-rupanya abc masih belum aktif sepenuhnya dalam dunia blog. sebab?
sebabnya.. ramai gila blogger2 yang otai (hebat) abc tak kenal.
ngeee~~~

jangan abc tulis perasan sendiri sudah.. heee..

+++

otak mula fikir. awat aku berblog eh?




No comments: