Thursday, March 24, 2011

i learn something tonite!

penatnya maen game mr.ben.
ini first time abc maen game yang memerlukan komunikasi pantas antara blogger.
internet buat hal malam ni. nak kena babab celcom BB ni!

dalam kelam kabut.
i do learn something.

mesti korang-korang yang join pun belajar menda sama.
kita kena ramah tamah and get close to each other.
kalau dah close.
selalu join segmen mr.ben.
mesti senang nak cari group kan?

mesti tak terkapai-kapai macam abc tadi. hehehe

oh! abc kena amek suntikan untuk merajinkan jari ini meng'klik' blog kawan2.
merajinkan diri mnegur blogger lain.
meramah tamahkan diri.

boleh dapat manyak kawan.
senang nak dapat geng untuk join segmen mr.ben lagik.
hehehhe

am i rite?


1 comment: