Friday, March 18, 2011

SPA IKAN di UTM!!!

tension?

stress?

nak relax-relax?

pegi pusat kaunseling..hehehe..

abc tak pernah pegi lagi, lalu aje banyak kali. ngeee~~

tapi spa ikan ni bukan dekat situ.

dekat ladang UTM.

tempat yang abc dengan sahabat2 tengah usahakan. kitorang ada dua kolam. and ada ikan, ikan ni sudah sedia di latih untuk jadi ikan yang macam dekat SPA IKAN tu.. ^^v

tak percaya?

DSCF3768

abc masukkan tangan aje, malas bukak kasut. bila dah penat mengerjakan tanah, relax2 dekat kolam ni dengan ikan.

DSCF3769

tangan ku hitam pedulikan.. =P

best woo.. rasa macam kena semut2 (kebas)

nak tau ikan apa?

mai la tengok sendiri.. rasai ketenangannya.hehehe

+++

nak tengok bunga matahari? (jarangkan nak tengok live..hehehe)

mai ladang tau!

DSCF3779

cantek tak?

++

later, abc letak lagi banyak hasil tanaman abc and sahabat2.. ^^v

3 comments:

cacing said...

ouh! best ni! kalo budak lain datang kena byr tak?

NadiRah said...

nad nk booking spa ikan leh??huhu

akubersamaCahya said...

cacing: takde kne byr ke ape.. free aje.. ^^v

nad: takyah booking kut.. hehehe