Wednesday, March 23, 2011

when a girl in love with girl.

i do have a girlfriend!

lorh! apa pulak yang salah?

i love all my girlfriend.. ^^v

lari topik la abc!

+++

20hb Mac 2011.

uu

sangat best! sukaria puteri-puteri 3 SPH!! (semua bakal cikgu tau)

entri kali ni. takmo banyak celoteh (orang pun taknak baca ang cakap manyak tau abc!=P)

kami maen sukaneka untuk release tension! memang release.

venue: pavilion K9 and padang tepi K9

aktiviti:

  • aerobik
  • selipar berirama
  • isi air dalam botol
  • kendong2 (taktau nama)
  • bola penuh racun
  • cari coklat dalam tepung

+++

seawal 7.30 pagi kami berkumpul. awal2 gini memang beberapa je la yang turun, tapi tetap happening! apa boleh buat bila cikgi jumpa cikgi.. ^^v

abc belom ada gambar aerobik. nanti abc letak.

selepas aerobik, main ramai yang datang. kami bahagikan kumpulan. campur2 antara kelas teknikal, pertanian dan ERT.

abc punya group, group satu, namanya pelawok!

kedua gaban, dan ketiga teletubbies (diorang kumpulan banyak angin..ngee~~)

abc letak gambar aje la eh.. korang pun taknak baca pepanjang gini kan.

enjoy!

DSC_0127

when music was in shoes.. hahaha

DSC_0129

she cheat in front of me! =P

DSC_0135

    muka-muka tak dapat selipar!
     
    DSC_0141
going to padang!!!
 
DSC_0146
posing dulu!
 
this camera girl, snap gambar dengan DSLR idaman abc! Nikon!!!
 
DSC_0149
blubb-blubb..
 
DSC_0159
posing dulu dengan rumate abc.. kak farina.
 
DSC_0162
ipah.. group abc.. leading this game! (we won this game!!)
 
DSC_0189
ni acara lepas abes acara. simbah menyimbah!!!
sapa tak mandi memang best la ni.. =P
 
DSC_0192
at first, diorang planning nak maen ikat kaki, tapi tak jadik sebab tali takde. hahaha
so tukar jadik…
 
.
.
.
DSC_0206
kendong mengendong..
again our group win this game!
pelawok memang hebat!!!
 
DSC_0213
saat abc sampai ke garisan and hepi bila menang.
act.. orang yang dikendong abc hampir tersembam, tapi tetap bertahan utk menang!
hehehhe
 
+++
 
ni part 1 nanti abc sambung part 2.
 
*kami memang pelawok tapi kami tak melawok*

No comments: