Sunday, March 6, 2011

KAMI BLOGGER AKTIF UTM

utm

(http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/03/gathering-bloggers-utm.html)

1. nama saya ABC, umor? muda^^v 22 tahun. nak bagi gak kad matrik sy! AP08….

2. tempat menarik? aktiviti? senang! kayak kat tasik sebelah ladang yang abc tengah usaha kan. hari2 , setiap minggu ada aje yang buat aksi pelik (macam itik dia berkayak!! hehehe)macam best aje.

3. saya rasa blogger utm: sangat best+sempoi+sporting!

+++

walaupun abc tak aktif mana, tapi tak salahkan kalau nak join gathering!! walaupun abc tak beli t-shirt UTM blogger (tak sempat nak tempah+ fulus kering) abc nak jugak kenai blogger2 aktif di UTM ni, ^^v

korang student UTM Skudai?? aktif? so.. pa lagi dok tunggu. cepat buat entri!

4 comments:

mizz_aainaa said...

xaktif pn.. ;(
huhu..
line slow..

btw, nk join bloglist..
heeee~
selitknlh kt mna yg sudi..

akubersamaCahya said...

aina: sama je la abc ni pun. hehehe.. oke nanti abc selitkan hehehe

NadiRah said...

aina dah join dulu sebelum abc kot...huhu
nad pon nk masuk bloglist!! kih3

akubersamaCahya said...

dah boh dah korang dua dlm bloglist! tenks anyway. ^^v