Thursday, March 17, 2011

Mr.Ben in lecture.

harini kelas perdagangan dan keusahawanan.

on topic: E- Commerce

banyak sentuh pasal blog dan website yang buat perniagaan ^^v

so.. dia pun cerita2 pasal blogger2 and termasuk lah MR.BEN!!!

Mat gebu jugak ^^v

ramai kawan abc yang bukan blogger pun kenai MG ni, sebab blog dapur tanpa sempadan dia.. hebat3!

no wonder lah. sebab wife lecture abc ni jugak seorang blogger and antara blog yang top la, tak caya?

kak yatie

*http://yatiememories.blogspot.com/*

sapa tak kenal kan? ^^v

and then dia pun tunjuk blog Mr.Ben and picture kak yatie and family ke sedenak

(perjumpaan blogger2 yang abc bru tau ada dibuat..huhuhu, nanad tinggai abc..)

sangat lah sedih sebab taktau, and salah sendiri yg tak aktif and semua ke dijemput masa ni??? hehehe

pape pun, memang best kalau blogger jumpa blogger kan.

+++

Mr.Ben dulu cikgu eh?

No comments: