Wednesday, March 21, 2018

Pilih Cerita Yang Anda Mahu!

Assalamualaikum!

Baru selesai N&N, amacam? okay tak karya 'COMEBACK' abc tu?
Alhamdulillah, Allah masih izin abc menulis. doakan ya, abc tengah usahakan novel CAP (2012) untuk editing dan penambahbaikan (tak cukup words hahaha). mana tahu bulan enam dapat pegang novel abc di pasaran (oh! perasan!)DOAKAN ABC TAU!


ABC jadi rehat (tak rehat tulis tau) dulu sementara tunggu korang undi cerita yang korang mahukan. pilih? ya pilih dengan undian. abc ada buat undian di ABC Page di FB. jadi boleh ke FB dan undi cerita yang korang nak. Isnin kita tengok cerita apa yang dipilih ramai!

much love readers!


2 comments:

Kak Id said...

Aiseyh.. Akak hang ni takdak Fb hu hu...BTW takkan CAP je kut... Janji Terpateri apa cerita?

akubersamacahya said...

1 by 1 kak... kena plot cerita balik. lama tggai sampai blank habis semua huhu