Monday, January 24, 2011

so crazy with Boys Over Flower ^^,

at first abc tak minat nak tengok pun sebab! abc dah tengok jepun nye BOF, Hana Yori Dango.. but minggu lepas abc tengok semua episod.. huwaaa.. jatuh chenta lagik!!! korang mesti dah tengok kan. tapi abc yang baru tengok ni sangat gila dengan actors yang kacak dan tampan.. and watak gaya diorang.. sangat lah suweetttt!!! jom usha si kacak yang paling abc gila =)

200px-KimBum.03

kim bum

dalam BOF dia sebagai, So Yi Jung.

geng F4, dia ada masalah family sikit. kecewa dengan cinta pertama yang dia taktau salah dia sendiri. but kawan Jan Di sangat sesuai dengan dia. diorang sangat cumel!!!

umur dia sama abc, besday die pada bulan yang sama dengan abc ^^

  • Name: 김범 / Kim Bum
  • Real Name: 김상범 / Kim Sang Bum
  • Profession: Actor, model, and singer
  • Birthdate: 1989-Jul-07
  • Height: 181cm
  • Weight: 63kg
  • Star sign: Cancer
  • Talent agency: EYAGI Entertainment
  • Family: Younger sister, brother, and cousin/singer Jini

>>>>>sebab dia dah ada awek.. so abc tak gila la sangat.. hehehe

abc gila sangat dengan Soo Woo Bin, anak ketua mafia Korea. ^^ dia takde awek dalam BOF. he so cool. and agak depress dengan menjadi anak ketua mafia. but i loike.. hehehe

KimJoon 

hensem kan3.. tapi bahagian mata die agak tak cantik (dalam BOF leh nampak)

abc terjah2 pasal dia, and dia sangat rajin belajar. dia tengah study lagi sekarang. huhuhu.

  • Name: 김준 / Kim Joon (Kim Jun)
  • Real name: 김형준 / Kim Hyung Joon (Kim Hyeong Jun)
  • Profession: Singer and actor
  • Birthdate: 1984-Feb-03
  • Height: 183cm
  • Weight: 64kg
  • Star sign: Aquarius
  • Blood type: O
  • Talent agency: 2step Entertainment

 

abc suka watak dia, walaupun tak banyak, tapi dia cool. tunggu jugak awek dia muncul. mesti ag cute kan3..

abc agak tiada kerja kut ( berlonggok tu..) sebab sempat cari pasal diorang.. hehe..

abc tengah gila dengan diorang kut.. esok2 tukar lak.. hehehe

sapa yang belom tengok leh la tengok. syiokk!!!

 

++++

 

handsome kan pelakon korea?

=)

8 comments:

saya shea said...

wahh ! sye pon plg suke kim beum . tapi rmai suke lee min hoo . tk phm sehh . hee ;)

Jeely jelly said...

ABC ! kalau boleh empat2 hiro tu saye nak.. haha...
dah tgk playfull kiss ?? ji ho jadi hero plak.. sgt sweet ! sumpah sweet ! :)

akubersamaCahya said...

saya shea: goo jun pyo. sweet jugak tapi tak best sgt la,, hehehe.. tak faham jugak, hehehe


jeely2: waa~~ abc menci ngan ji hoo.. huhuhu tapi abc nak tgk cite tu. mmg ramai yg kata best, hehehe...

dwaty said...

kalau jumpa budak 4 org ni... kim salam kat goo jun pyo ye... hehehe

akubersamaCahya said...

@dwaty: tu no hal lah.. hehehe

Adlan Solis said...

hahaha..peminat korean! sy pon peminat jgk tapi tak hingat la name2 pelakon lelaki sume...muke igt la kot..kalo jumpe diorg kirim slm ok.hehe

http://adlansolis.blogspot.com/

AiMaN said...

TOLONG CHECK PASAL UNDIAN MENGENAI GIVEAWAY CONTEST dari ATOK DI

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/01/undian-give-away-contest-dari-atok.html

SEKARANG

akubersamaCahya said...

adlan: hehehe.. aweks korea ingat tak?? hehehe

aiman: oke. insyaAllah