Friday, January 7, 2011

janji untuk setia~~

Assalamualaikum

agak berhabuk blog abc ni. mana pegi segala celoteh?

fear-equals-funding

hilang dek stress assignment minggu pertama yang sudah berlonggok!

ayuhai blogku cintaku^^

++++

1. bisnes

abc pernah nak berbisnes sambil belajar, tapi takde yang sesuai. jeles tengok kengkawan ramai yang buat bisnes sambil belajar. =.=’

mama masak nasi lemak, abc juai! (tiru ayat adik^^)

2. duit

bisnes untuk dapat duit. yela. duit asyik keluar, masuk takde. semester ni banyak pakai duit. alamak! how?

3. stress

boleh abc tangani stress belajar? erm.. sudah seteress la.. memikirkan kebolehan atau tak nak bawak subjek semester ni. moga dipermudahkan segala urusan,amin!

4. cuti

hujung bulan ni cuti sem. nanti cuti yang sepatut sebulan lebih jadik 4 bulan. dari konvo bulan 9 2012 jadik 2013. alamak. bila nak kawen???

5. adik

so happy bila dia excited belajar di KOlej Risda.^^ moga dia berjaya dengan impian nya. and sokong dia 100% dalam apa jua yang dia buat. chaiyokk!!!

6. kereta

bila nak pakai kereta sendiri. agak segan nak tumpang kawan ke kelas. huhuhu and nak mintak tolong ke mana-mana. patah kakiku disini. bila nak pakai? ada yang nak sponsor tak?

7. novel

mendapat permintaan hangat dari kakak-kakak^^ abc akan sambung secepatnya LIF.

++++++

sehari 7 cerita. amacam? hebat? esok abc cerita hal diet pulak^^ ada kejayaan!

3 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah.. ada bakat tulis novel mungkin blh jd sumber kewangan tu cuma perlu di ketengahkan ke saluran yg betul je

Farah Hanim said...

akak, cepat sambung novel ! chaiyokk ! xP

akubersamaCahya said...

@LEKAT LEKIT: huhuhu..masih penulis amatur.. i'Allah.. sekrg just publish kan pnulisan2u aje.^^

@farah: otw.. huhuhu.. thanks! =)