Saturday, January 29, 2011

kembali menulis...

assalamualaikum.

alhamdulillah. cuti penggal semester 1 telah bermula. walaupun hanya seminggu sahaja, tapi tetap cuti dan kita mesti la bergembira. hooooyeee!!!

abc akan kembali menjejak anda semua. tapi bukan harini sebab! abc maseh di UTM. broadband susah nak ngajak dia pegi jejalan blog orang. huhuhu so.. mama i miss ur TM broadband.. so lajuuuuu~~~

onion_gifs_emoticons-06

bila tulis tajuk entri kembali menulis. abc teringat novel dan karya amatur abc. hehehe. korang yang selalu baca blog abc mesti tau kan, abc sangat suka menulis. ada je kertas and pen. mesti nak menulis aje. minggu ni jiwa kacau, sebab nak balik rumah.. so bila kelas teori menjelma dan membosankan, abc mula la nak berkarya (sangat tak berkat! huhu maap Dr.)

~~ kadang cinta hadir bagai angin yang menyapa, tak diri sedar tapi rasa ketenangan dan kedinginnya~~

ye.. cinta datang senyap sahaja, hati berdebar, rindu mula bertamu.. bila tengok orang yang kita suka mesti nak tersenyum.. dunia rasa indah. hidup rasa terisi tak kosong. ^^,

betapa kuat penangan sebuah cinta…

DSCF2468 

*gambar cun kan.. ade gaya model tak?? hehee*

 

~~aku tak percaya cinta sejati tapi cinta ada.. itu pasti~~

cinta sejati tu bila dah kahwin eh???

abc tau cinta abadi.. CINTA ILAHI =)

+++++

kolej dah sunyi, students ramai yang dah balik. abc malam ni naek bus. kedah wait for me ya!!!

~~tak terkhabar oleh hati gambaran rindu yang bertamu~~

+++++

DSCF2421

ada tunggu sambungan LIF??

jum baca sambungan dia.. ^^,

http://www.penulisan2u.my/2011/01/novel-love-is-forever-6/

No comments: