Thursday, January 13, 2011

lepas LM.. LI pulak!

assalamualaikum.

apa LM apa LI?

LM ialah latihan mengajar dan LI ialah Latihan Industri^^

semester lepas, abc dah pun selesaikan LM di KLuang tu.
bulan 5 nanti, semester 3 untuk tahun 3. huhu abc akan buat LI pulak.
mana tempat yang best? semua diorang dah siapkan. hope dapat kedah la!
amin...

senang sikit. takde masalah penempatan dan transpot ke tempat LI nanti. kalau jauh.. erm...

abc sangat minat bidang pertanian. kalau boleh master nanti nak amek kursus pertanian^^
huhuhu

walupun agak terkeluar bidang (abc kan bakal cikgu^^) tapi kalau ada rezki abc nak sangat mendalami ilmu-ilmu pertanian ni.. fun!

apa-apa pun, abc sangat takut and resah selagi senarai tempat LI tak keluar.. moga-moga dapat tempat yang dekat dengan rumah, which is Kedah! dapat kedah tu dah lega walupun dekat Sungai Petani! wehuuu~~

korang doakan abc ye =.="

5 comments:

mizz_aainaa said...

owhh.. LI pn kena ehh..
aha.. good luck lah yek..

akubersamaCahya said...

huhuhu a'ah.. taknakkk huhu

najihatussolehah said...

amin...gud luck :)

tHeEvILvIRyUsz said...

harap2x..gud luck

akubersamaCahya said...

^^ thanks.. amin!