Sunday, January 23, 2011

sedap sungguh! tapi penat...

perjalanan ke kluang dari JB memakan masa selama 1 jam. ^^
tapi diorang ni pecut gile, so kejap je la dah sampai. huhuhu
highway ke kluang ni macam dah didominasi oleh lori dan bas, so sangat banyak dan laju. bahaya siot!

++++

  • perkara pertama yang dibuat semalam lepas aje sampai kluang adalah: ROTI BAKAR! yummy! jangan lupa, nasi lemak die yang enak banget!!! air kopi ais yang...menenang jiwa. sunggoh lazat ^^
  • kemudian kitorang terus ke nursery yang ada, oh! auntie, you sungguh baek.. dapat murah and dapat pokok free.
  • kami pergi banyak nursery tapi yang best hanya 2 nursery, yang pertama and last. yang last orang melayu.. banyak jugak pokok yang kitorang beli. =) murah3..
++++

lupa lagi nak snap gambar kat kluang railcoffee, huhu.. gambar kat nursery ada la.. nanti abc upload, ^^,

2 comments:

.: iEyLa :. said...

bestnye g jalan2 weekend..huhu

AiMaN said...

tolong baca entry pasal undian untuk contest AKU & ATOK..tarikh, masa telah diberitahu..boleh mula berkempen mulai sekarang..

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/01/undian-give-away-contest-dari-atok.html