Saturday, January 8, 2011

abang hensem eksiden!!

si abang hensem terbaring tengah jalan. kejadian hari pertama kuliah. kesian abang hensem, erk? abang ke adik?

awas-jatuh_gede

*motor dah sama wana, thanks Mr.GOO*

hujan haritu, lebat and masih renyai masa kejadian. tak nampak how dia jatuh. just nampak dia terbaring, bangun dan jatuh semula.

tak terok, just lampu side mirror moto dia pecah berderai. maybe luka dengan lutut sebab dia tak boleh berdiri.

oh. kasihan. abc tak boleh tengok orang eksiden. mesti nak menolong..huhuhu mendalam sungguh sikap keprihatianan abc kan. cett perahsan!

but sorry abang hensem, abc takde kereta nak bawak abang hensem ke klinik, abc tolong angkat helmet abang hensem aje. kira tolong la jugak!

ada seorang PUAN hanya melihat sahaja. melihat!

beliau yang paling dekat dan ada waktu kejadian. kenapa PUAn hanya melihat? mujur pelajar foreigner tu ada, boleh tolong angkat abang hensem dan motosikalnya.

erm.. yelah PUAN nak balik dah.

++++

mungkin tak dapat nak bantu apa-apa, tapi sekadar bertanya samada orang tu okay ke tidak dah memandaikan.^^

2 comments:

alinac lover said...

sian dia T___T

p/s-Kelebihan kepada Ahli Alinac Shoppe..setiap pembelian Shock Sale..anda akan mendapat point kumpul sebanyak Rm6 secara percuma!!!

http://www.alinacshoppe.com/2011/01/shock-sale-promotion.html

akubersamaCahya said...

sangat kesian.. huhu