Thursday, January 13, 2011

saya pelajar UTM

berbangga menjadi pelajar UTM Skudai.^^

pahit manis belajar banyak dah abc rasa.

gambar formal takde, taktau letak mana.hehehe.. gambar masa kelas bengkel jela eh..

ramai.. 35 orang semuanya.^^

3 SPH/PERTANIAN

DSCF0139

DSCF0135

abc belajar di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai. dalam jurusan teknologi serta pendidikan (KH).

masuk pada 2008 and insyaAllah 2012 habes.

pahit? banyak kut. manis? lagi banyak. hahaha

rahasia la.. huhuhu apa-apa pun tu kenangan dan cabaran masa belajar kan.

okay. dah siap^^ jom join segmen BPM ni.

(http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2011/01/pelajar-universiti-awam.html)

9 comments:

zacky ~786~ said...

ABC//!!! lme tak lepak2 kt sini ... huhuuu ...

Rozuan Ismail said...

wah..wan pon join gak..saja nak tmbahkan trafik..huhu

Awang Hafiz said...

UTM Keunggulan Terbilang... :) Bangga jadi produk UTM ;)

Khairi said...

salam ziarah,

saat2 menjadi pelajar U adalah saat paling manis dalam hidup. spend it wisely, sleep less. okey. good luck till grad.

hantu GiGi said...

salam perkenalan hantu gigi dari UIA!!!aummmm!

akubersamaCahya said...

zacky and wan: abc pun dah lama tak lepak kat blog korang..huhuhu

awang hafiz: wah.. anda juga produk UTM? bangga menjadi warga UTM!!!

khairi: wsalam. sgt! i'Allah.. amin,

hantu gigi: usihh kat UIA manyak antu eh.. hehehe

|-sw33t-dream-| said...

salam perkenalan..=)

wah, dulu ada juga bercita-cita nak masuk utm tapi umt yang menjadi pilihan utama...=)

rumate dekat matrik pun belajar dekat citu...tapi tak sure kos apa...kalau tak silap...pasal harta tanah mcm tu...=)

sy!ka said...

salam ukhuwah..:)

akubersamaCahya said...

@ sweet dream: salam kenal.. utm-umt lebih kurang je tu..hehehe.. ooo.. fakulti senibina.^^

@syika: salam ukhwah!