Tuesday, January 18, 2011

kisah diet abc ^^

takkan habes kisah ni selagi belum dapat berat yang dimahukan! hehehe

kurus untuk sehat bukan untuk pakai ketat.huhu ada kesah tau, bukan saja tulis.^^ nanti abc kesahkan kisah tu ye.. abc tak amek nasi and roti, but ade je yang terbabas dalam mulut ni such as.. kacang (ade lagi kacang ni,,huhu) cloud9 yang enak..hehehe and pisang goreng.. and…. air soya.. but jarang la. yang selalu kacang. hehehe. takleh jadik betul! hehehe

minggu ni belum pegi timbang lagi, hope turun lagi.

rbsi0150299

abc dah terlalu excited nak kurus. sekali lagi abc cakap bukan kurus sebab nak cantik tapi nak sehat. abc mengalami beberapa masalah kesihatan dengan peningkatan berat badan, so untuk kembali sehat abc try diet dr. Atkins ni. mungkin boleh kembali macam dulu. ^^, sehat senantiasa.

jom kita kurus!!!

3 comments:

♥cik cahya♥ said...

wah bagus2. nur pun try diet atkins. baru trun 6kg. hope abc pun sama ;)

aqmar said...

jomss!!!

cik cahya: wah..jeles2..~

najihatussolehah said...

chaiyok2..

p/s:cik abc dah ok la skrg..