Sunday, January 30, 2011

selamat pulang ke kedah~~

alhamdulillah.

tepat jam 8.00 pagi abc selamat sampai kedah, lega.. agak takut jugak bila nak bus. tambah-tambah malam tadi hujan tersangat lebat. tak nampak jalan, bus pulak laju. beberapa kali jugak brek mengejut.

bila dah lepas SP dah lega.. tapi 10km aje lagi before sampai alor setar, kipas bus macam tersekat something, mujur bus tak rosak apa-apa, kalau tak kena la along amek abc kat situ. =)

+++++

apa rancangan masa cuti korang?

abc taktau nak buat apa, ingat nak melepas rindu bersama famili. rupa-rupa nya famili semua busy. mama tak cuti.. angah and famili balik kelantan, adik abc ikut dia. erm. terperuk kat rumah? no way!

3hb februari. abc dah ajak kawan sekolah, siapa lagik kalau bukan AQMAR (blog nota2 hidup tu..) kami nak pergi melawat cikgu sekolah, terlantar sakit kat hospital. katanya cikgu kena kanser lidah. moudah2an cikgu sembuh. korang doakan ye. cikgu khai, walaupun tak mengajar abc, tapi dia sangat baik. =)

cikgukhai

okay. tu kisah 3hb.

ape cer ngan 31hb.. 01hb.. 02hb??

oh! tidakkkkkkkk

korang ada untuk teman abc?

3 comments:

Ayuni said...

hikhik. balik pun bnyk keje....

mizz_aainaa said...

ehem2.. assigmnt xdak ka??
hehehe..

akubersamaCahya said...

alamak! lupe lak manyak keje.. ngeh3.. malu3