Thursday, April 19, 2018

Maaf! ABC dalam masalah!

Assalamualaikum. Salam Syaaban semua.

Abc tau, semua dok tunggu THE.  Dekat seminggu abc tak update. Pi mana ni! Abc pun stress. 

Maaflah, seperti yang abc nyatakan dekat Facebook, abc mengalami masalah connectiin internet! Laptop tua abc tu tak boleh connect internet pulak dah. 

Selepas masalah selesai, abc akan THE sampai ke part akhir terus ya. Maaf tau! Masalah teknikal. 

Mesti ada yang dah membawang abc kan. Biasa dah. Bahu belah kanan pun terasa berat hehehe...

Sabar. 

#muchlovereaders 

5 comments:

Anonymous said...

Ada masalah rupanya, takpalah selesaikanlah masalah tu dulu akak sabar menunggu.
Akak nak jadi bawang merah, baik tapi bodoh lurus pulak...tak mau jadi bawang jadi cili...pedas tapi sedap...hahaha

Kak min

aTie said...

Patut dok tunggu X timbul2... Xpa.. Selesaikan la Masalah dulu... Kami sabar menunggu....

akubersamaCahya said...

Kak min... cili apa? Cili burung mau pedas menyengat!!!

Hafizza said...

X pe..sabar menunggu ni..tp dlm sbr tu tiap hari jugak dok menjenguk blog abc😂😂

Khairun Najwa said...

Nasib baik kak ABC bgtau.klu tak,makin berat la bahu kiri saya.Hahahaha