Monday, January 30, 2012

saya hilang.... sense of humor!

Assalamualaikum w.b.t

hari ni dah isnin, kejap aje masa berlalu. hari 30hb Januari 2012.
abc sudah cuba untuk siapkan cerpen bulan Januari kan... sudah siap, but yang tu abc join 7streetwriters ^^
so kena tunggu sama ada, cerpen abc terpilih atau tidak untuk jadi 7 cerpen.

abc hantar cerpen Mencari Adam dalam Yusof. yang bestnya, 7 cerpen terawal akan dapat cover yang direka oleh pihak 7streetwriters. so nice! I really hope that I can be among the 7 luckiest. ^^

cerpen pertama dah di post (SINI)

back to the title written ups  there! 

jujurnya, abc nak tulis cerpen yang simple, relax dan santai... bila baca kita rasa macam di awang-awangan, macam duduk di tepi pantai dengan angin yang meneru laju.... perghhhh!

tapi sayang. takde! kenapa la lately abc macam serius semacam aje... erm... stress tak habes-habes!
semua penulisan abc kena tempias emosi abc yang serius ni. erm.. dah jadi Farhan aje ni!

i need my 'sense of humor' back! so that i can write a story just like before ;)

abc sedang menyambung Mr. S (Senyap tapi Singa), sudah lupa kronologi nye.. hik-hik-hik. boleh merapu la lepas nih.

Moga Allah memberikan saya ketenang jiwa dan fikiran. moga dibuahkan saya dengan ilham yang baik. ameen.

p/s: masa study untuk exam. ide mencurah macam air turun dari langit! bila dah free sangat-sangat otak tepu!

4 comments:

Suza said...

chayok2 yer awk hehehe :)

akubersamaCahya said...

thanks ye Suza ^^

najihatussolehah said...

bestnya pandai menulis..

akubersamaCahya said...

tak pandai. baru belajar2 ^^