Friday, January 13, 2012

kembali memanaskan... ^^v

Alhamdulillah.
abc dapat kembali ke dunia blog ;)

abc belum habes final. satu paper lagi. tak sabar nak kembali menulis. kembali blogwalking.
lagipun, blog abc dah sunyi. kurang dah yang datang ;(

tu la orang kata, "jangan tinggal blog lama-lama!"

semua urusan dekat Universiti nih dah settle.
tinggal nak selesai urusan dekat Kedah pulak. semoga semua berjalan dengan lancar. Ameen.

sepanjang abc menyepi (tak la sepi sangat, ada gak datang jenguk and update)
banyak hal yang jadi.
demam, pening kerja berlonggok. study last minute and macam-macam!

entah kenapa semester nih, semester yang semua subjek abc study last minute.
sehari sebelum baru cover semua topik! gila hebattttt! ;p

kalau dulu, sehari sebelum dah relax buat soalan2 past year aje. aishhh.
patut orang kata tahun akhir lagi mencabar! (sangat mencabar!)

tau kenapa abc relax nih? boleh update blog pulak tu (even dah lewat malam)
abc dah siap compile PSM 1. esok hantar! yeah!! akhirnya.

memang satu kelegaan plus baru lepas exam paling killer tadi. hoohohoho

so sekarang abc nak ENJOY!!!!!!



p/s: layan video youtube, semua nak jadik artis youtube sampai memalukan diri! hahahaha

4 comments:

Rozuan Ismail said...

rindu dekat abc.huhu

p/s samalah final paper.good luck abc!!

L said...

lol.. huuu gudluck r besok... tido3..

Jom baca sekejap..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/melayu-tidak-pernah-bersyukur.html

http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

akubersamaCahya said...

pak cik biola a.k.a rozuan:

i miss u too lah! ;)
semua dak2 U tengah exam kan3.

akubersamaCahya said...

L: last paper abc ahad nanti ;) btw TQ!