Saturday, January 14, 2012

Baucar Buku 1 Malaysia ;)





sangat excited dengan baucar nih ! ^^v

abc dah ada beberapa buah buku untuk dibeli.
memandangkan, subjek semester depan tak berapa banyak guna buku (iye-iye jek!)

so abc dah survey-survey beberapa buku.
antaranya penulisan Abu latip (Kalau tak salah), kisah Khalid Al-Walid

apa yang menarik abc nak beli buku tu, sebab, ada words depan buku yang tertulis:

"takkan ada lagi yang seperti Khalid"

lebih kurang macam tu lah, kata-kata tu buat abc sangat2 nak beli dan baca.
ada beberapa lagi buku penulis yang sama tentang para sahabat, insyaAllah.

abc dah call adik-adik yang bakal ambik exam besar tahun ni, PMR dan UPSR, nak belikan buku-buku latihan or rujukan. nak share baucar RM200 nih ;)

kawan-kawan dekat facebook kata abc boleh beli banyak novels
yaaa... betul sangat!
niat awal-awal dulu before pegang baucar ;)
but lepas fikir pre and pro
so... abc akan guna sebaiknya.

(ada gak nak beli benarnye hehehehe)


++++

korang dah dapat?
dah guna??

3 comments:

Anonymous said...

Assalammualaikum... saya nak bertanya la pasal baucar nie.. kita boleh ke beli novel gunakan baucar ni? dia mmg sebut buku ilmiah, hehe, novel termasuk sekali ke? ada yg ckp x, ada yg ckp boleh... konpius... kalau setakat alatan tulis, mmg boleh... lagi satu, mcm mana kita nak tahu kat kedai buku mana yg terima baucer ni?popular, mph terima ke? musykil... kut2, kalau abc tahu ke... hehe.. Terima kasih.

~~~Aisy~~~

NadiRah said...

nad baru ambik td..
tp kn,npe kat kdai buku yg besar2 je dia terima ek..
kdang2 kdai buku biasa yg ada buku kite nak tu..
kdai buku popular@MPH kdang2 jual buku yg terlalu general @spesifik sgt..
hurmm...

akubersamaCahya said...

tunggu abc jwb next entri ye ;)