Sunday, January 29, 2012

abc minat dia tapi...



dia hensem. dia cool. dia nampak tampan.
semua ni abc nampak masa abc tengok cerita kat TV3, "Di Langit ada Cinta" (dah ulang banyak kali kan?)
so so so in love dengan Ustaz yang dilakonkan oleh Shahz Jaszle.
tapi memang dia sentiasa cool dalam cerita apa pun kan. macam "Asmara" ^^v



abc ingat dia solo, godek-godek internet, ala... dah nak kahwin!
dengan Miera Liyana, tak kenal sangat Miera tu hehehe (pernah tengok dalam drama kat Gua TV)

gaduh jugak dengan adik perempuan abc, abc ingat Shahz ni dengan Neelofa, rupa-rupa salah orang hehehe...

mula ingat nak buat jadik hero cerpen Mr. S (senyap tapi singa) abc, tapi.... dah nak kahwen tak jadik la... =.=" kecewa!



Miera cinta dia zaman sekolah. cinta yang tak terluah habaq mai! ^^v tak caya? takkan tak baca kut.. (abc yang baru amek tau!) nak tahu lanjut, klik-klik lah link kat bawah ye ;)




p/s: erm... lepas ni nak berangan sapa eh? Hazama AF tu boleh? senyuman dia menggoda kut! ^^


2 comments:

aku said...

artis ni suma hipokrit la.. tak guna nak puja2... suma lakon je tu...

akubersamaCahya said...

hahaha... marah nampak? hehehe yup i know. tarak puja2 lah...
biasalah bila dok tengok depa berlakon mcm best je kan.. ;) tq atas peringatan tu