Thursday, January 19, 2012

Apa cerita Melodi CINTA??

Alhamdulillah.
syukur ke hadrat Allah S.W.T

abc masih terdaya untuk menulis. masih ada masa.
abc ingat balik rumah dapatlah menulis tanpa peduli apa-apa, tapi hehehe.

abc makan tak kira masa, asyik memasak aje (mama dah tegur ^^v)
termenung depan tv, termenung depan komputer mama baru beli. termenung atas sofa baru (nak raya isnin ni, keh-keh-keh)

okay, back to topic!

Melodi CINTA.

abc dapat ilham masa men'download' gambar-gambar dari favim.com. gambar yang cool dan sangat menarik (sangat berharap dapat snap gambar macam tu!)

setiap gambar yang abc download bagi inspirasi kepada abc untuk menulis sesuatu, macam sebuah cerita di balik gambar. so, instead of writing a poem, novels and short-story (cerpen,hihihi) abc buat satu penulisan yang seolah-olah diari harian. so, each time ada ilham, terus abc tulis a.k.a taip ;)

abc sangat berharap, abc dapat disiplin kali nih. everyday kena menulis. mengadap laptop ni bagus, kalau tak buka page-page yang mengarutkan ;)

moga Allah terus mengilhami abc dengan ilham-ilham yang terbaek yang dapat abc kongsikan dengan semua yang membaca, insyaAllah.

jangan lupa,baca dan komen Melodi CINTA (cuba usha sebelah kanan, bawah koleksi cerpen ^^v)

salam sayang,
nurwateeqa

No comments: