Wednesday, January 18, 2012

Love Is Forever : Rindu?


Assalamualaikum w.b.t

tetiba aje abc post balik pasal LIF kan ;)
actually, abc dah buka semula link-link ke entri LIF.
so sapa-sapa yang before nih tak baca lagi novel abc tu, boleh la (perasan hehehe)


insyaAllah, abc akan masukkan beberapa episod tambahan (dulu LIF SE tapi tak pernah post!).
sebab tu abc tak bukak episod akhir, agak berubah dengan beberapa penambahan ^^v

pasal penerbitan? owh... takde berita selepas berita kedua, hehehe
as abc pernah cakap, never put any hope on that.
yelah, it was my very 1st karya ;)
+++++

abc tinggal lagi 14 minggu bermula 20.02.2012 untuk grad ijazah!
so, ada beberapa kali terpikir nak study bidang penulisan, agak-agak menarik tak???

2 comments:

love is forever said...

love is forever jugak ke hehehe

akubersamaCahya said...

;) waktu abc cri picture utk LIF jumpa blog LIF hehehe