Sunday, July 10, 2011

chantek atau buruk?

bukan berkaitan dengan duniawi atau manusiawi.

chantek tak layout baru and header baru blog abc?

hehehe

ini lah masalah format laptop. habes semua header2 lama yang abc simpan.

semua hilang, tak pasal kena buat baru.

alhamdulillah, abc semakin bagus dalam mengedit.

hasil belajar semester lepas ^^v

++++

mungkin agak comot.

biasalah tak pro kan. hehehe

however, abc kena panggil korang-korang utk kembali menjengah ke blog abc.

insyaAllah. abc akan cuba mengupdate setiap jam (ewah! setiap hari pun payah!)

abc akan lebih kerap berjalan ke blog korang.

+++

abc mencari blog pemenang contest yang abc buat dulu.

nak tahu beliau dah dapat belum ganjaran?

kalau ganjaran belum dapat, dah dapat ke ganti rugi nye?

i lost her phone number too!

sori kawan!

++++

inilah masalahnya bila semua simpan dalam otak Mr.Lappy!

No comments: