Sunday, July 10, 2011

Blogwarming’s Award!

niat dihati nak kembali aktif bersama blogger2 semua ^^v

since blog abc seakan suram, muram, gloomy aje.

abc terdetik and terniat nak bagi korang semua, satu award.

award ni abc nama kan, as a

AWARD KASIH SAYANG

page copy

sila ambil dan tampallah dimana2 dalam blog anda ^^v

+++

kenapa kasih sayang?

sebab abc sayang korang yang sudi follow blog abc and selalu bagi komen, dan juga selalu menjenguk ke teratak abc yang selalu jarang update ni.

award ni jugak tanda maaf abc kepada korang semua, sebab lately abc jarang update, jarang blogwalking and jarang sapu sampah kat blog.

bloglist pun baru buat balik (nampak sangat tak jaga blog)

+++

moga dengan award ni, perkenalan kita sesama blogger akan erat dan kekal selamanya.

berkawan biar berjuta

bercinta perlu setia ^^v

 

LOVE U’OLS

3 comments:

ROSNAJIHAH said...

dh letak award nih kat blog saya..thanks.. :)

cik n.haliban said...

Assalamualaikum. Saya nak ambil, boleh tak? ^^
ke untuk certain org je?

akubersamaCahya said...

sila kan..^^v untuk semua orang!